Ga naar de inhoud

Workshop filmen met onze camera


Iedereen is welkom bij WestImage.
Wil je graag deelnemen aan de activiteiten schrijf je dan in via de inschrijfknop

Jouw camera goed kennen helpt bij het filmen. Hierdoor ga je scherper filmen, een beter belicht shot hebben, de juiste kleur en het beste geluid. We gaan zowel op de camera zelf als in het menu, op zoek naar verschillende knopjes die het filmen zullen verbeteren. Daarnaast bekijken we de objectieven op de camera en welke invloed deze hebben op jouw beeld. Tenslotte hebben we het over camerastandpunten, -bewegingen en het statief. We doen dit niet alleen in theorie, maar gaan dit praktisch toepassen. Kleine oefeningen zorgen ervoor dat we snel zien hoe bepaalde knopjes ons beeld of geluid verbeteren. Daarnaast gaan we bepaalde beelden filmen vanop statief. Al dit onder de deskundige begeleiding van Freddy Bellis.

Freddy is actief zowel in de fotografie als in de videografie. Momenteel is hij actief als leerkracht fotografie en is zaakvoerder van ‘De kip en het ei’ te Lint.

Eerder doceerde hij aan het RITCS (Royal Institute fot Theatre, Cinema and Sound)  te Brussel en was hij actief bij o.a. VRT als beeldmenger.

Voor deze workshop is er plaats voor 15 mensen per sessie. We organiseren op zaterdag 17 juni een morgensessie van 9 tot 13 uur,

Deelnameprijs is 30 euro per deelnemer. Deze workshop gaat door in Adinkerke in Hoeve Paepehof. Paepehof is een gezellige kinderboerderij met eetkaffee en bakatelier voor pannenkoeken. Tijdens de pauze kan er iets genuttigd worden tegen betaling. Diegene die willen kunnen er tijdens de middag ook iets lekkers eten.